Hvad er IFA? 


Intellektuel Fodbold Atleter - tre ord, som på nuværende tidspunkt definerer hovedformålet med IFA.dk. 


Med udgangspunkt i fodbold har vi i sinde at bidrage til børn og unges viden, motivation, kompetencer samt være med til at inspirerere dem til yderligere udvikling gennem selvreflektion (intellekt) og med fokus på individet (atleten).


Dette sker bl.a. lige nu gennem vores VIDEN afsnit, hvor man finder relevant information om alt fra menneskets processer til fodboldfaglig videnskab. Her finder du alt det der danner fundament for vores tankegang og kan blive inspireret til at tage det næste skridt. Vi forsøger altid at støtte alt op med decideret forskning og relevans.


Under TRÆNING kan du finde inspiration til selvtræningsøvelser samt teori hertil. Du har også muligheden for at tjekke, hvordan VI kan være med til at hjælpe dig med det som DU ønsker. 


Ofte lægger vi videoer op på siden. Det kan være selv-træningsøvesler, inspiration, information eller indslag der henvender sig til målgruppen. Tjek det ud under VIDEOER


Vores side henvender sig til alle målsgrupper, herunder især fodboldinteressante (nuværende eller daværende fodbold-spillere, forældretrænere, børnetrænere m.m.). 


Vores individuelle træningsprogrammer er på nuværende tidspunkt henvendt børnespillere i aldersgruppen 8-14 år.